Join Gary Craig's Official EFT Tapping Community

Gary Craig's EFT Community

November 2017:
Onlangs is op Emofree, de website van Gary Craig, naast de oorspronkelijke Engelse versie, de "Official Gold Standard EFT-...

Nieuws

   

EFT - Toekomstige Wolkenkrabber

EFT - Voor Chronisch Zieken?

Kan "Kloppen" op je hoofd, je gezicht en je romp bijdragen tot verbetering of zelfs genezing van 'n ernstige/chronische ziekte?

Gary Craig, de ingenieur die het Officiële EFT (Emotional Freedom Techniques) ontwikkeld heeft, heeft gedurende enkele jaren nadrukkelijk bewezen dat dat mogelijk is. In 3-daagse workshops in diverse steden in de V.S. werkte Gary voor publiek - en camera - met patiënten die leden aan reumatoïde artritis, kanker, M.S., Parkinson en andere ziektes. Veel meer, andere bewijzen zijn sindsdien overigens nog gevolgd.
Klik voor uitgebreide informatie hierover rechtstreeks naar EFT voor Ernsitge Ziektes in de Leerstof. Voor veel mensen, ook met beperkte kennis van de Engelse taal, vormen deze video's, evenals de vele andere ondersteunende video's op www.emofree.com een genot om naar te kijken. Bij alle op Emofree beschikbare video's is Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

"Wat ik 't spannendste vind aan EFT", zei Gary, "is de toepassing ervan op fysieke gezondheid en welzijn. Ik ben ervan overtuigd dat de moderne medische wereld 'n zeer belangrijke bijdrager aan chronische en acute ziektes straal voorbij is gelopen. Onze onopgeloste boosheden, angsten en trauma's worden zichtbaar in onze fysieke lichamen en manifesteren zich als reuma, kanker, M.S., Parkinson en honderden andere ziektes. De enige verstandige en zinvolle manier om die ziektes te behandelen is: eerst de onderliggende oorza(a)k(en) benaderen."

"Deze benadering klinkt de meeste westerlingen vreemd in de oren", zegt natuurkundige Eric Robins, arts in Los Angeles, "maar 't blijkt bepaald geen onzin als je je realiseert dat alles in 't lichaam verbonden is met en reageert op energie. Als de energiestroom in je lichaam geblokkeerd is, ben je gevoeliger voor en neigt je lichaam meer naar ziekte. En de belangrijkste oorzaken van geblokkeerde energie zijn emotionele zaken en hoe ze opgeslagen en verwerkt zijn in 't lichaam. EFT klaart 'n geweldige klus in 't opruimen van emotionele blokkades op 'n zó diep niveau dat 'n fysiologische verandering plaats vindt en fysieke verbetering optreedt. Ik leer patiënten regelmatig EFT, omdat 't zoveel chronische toestanden oplost, incl. vele die niet passen in conventionele behandeling. De serie DVD's over Serious Diseases (Ernstige Ziektes) is uitstekend geschikt om te laten zien hoe patiënten met allerlei ziektes reageren op deze vriendelijke, effectieve techniek." 

 

Disclaimer - Ontwerp & bouw: Digitmind.nl