Join Gary Craig's Official EFT Tapping Community

Gary Craig's EFT Community

November 2017:
Onlangs is op Emofree, de website van Gary Craig, naast de oorspronkelijke Engelse versie, de "Official Gold Standard EFT-...

Nieuws

   

EFT - Toekomstige Wolkenkrabber

EFT - Wat Kan Het Doen?

Ieder van ons moet toch wel regelmatig wat schoonmaken aan zichzelf en/of poetsen/ruimen in z'n omgeving om er prettig in te kunnen leven/werken/ functioneren, niet dan? Of 't nou gaat om bijv. dagelijks tanden poetsen, de afwas doen of de auto naar de wasstraat brengen, we besteden iedere dag wel wat tijd aan 't zorgen dat ons lichaam en onze omgeving niet vervuilen en dat we niet omkomen in de puinhoop.

En dat vinden we over 't algemeen heel normaal, toch?

Als 't echter aankomt op emotionele puinhoop die ons dwars zit en die ons belemmert in 't optimaal functioneren, hebben de meesten van ons nogal de neiging om hem te verwaarlozen. Hoewel we absoluut geen dikke laag tandplak op onze tanden zullen laten ontstaan, staan we niet op 'n zelfde manier stil bij 'n berg wrok/zorgen/somberheid en andere ongewenste emoties die zich vormt in ons systeem, met alle schade die daarbij ook nog 'ns aangericht wordt.

Naast de aanpak van acute pijn/problemen is 't uitstekend mogelijk om GoudStandaard EFT voor je emotionele huishouding 'n zelfde regelmatige of zelfs structurele rol te laten spelen als tandenpoetsen met je tanden doet. Afhankelijk van de hoeveelheid negatieve emotionele lading die je met je meedraagt of dagelijks creëert/toegediend krijgt en de daaruit voortkomende behoefte tot "reiniging", pas je EFT daarin incidenteel toe of bepaal je zelf 'n zeker ritme.

Dus: GoudStandaard EFT kan ons van binnen schoon maken!

                TECHNIEK VOOR EMOTIONELE VRIJHEID

Wat er gebeurt tijdens/na dergelijk schoonmaken, is behalve dat relevante lichamelijke ongemakken verdwijnen ook dat patronen binnenin je zich wijzigen; patronen die allerlei Overtuigingen inhouden en waar je grotendeels onbewust dagelijks naar leeft. Deze patronen hebben zich gevormd in de loop van je leven/opvoeding en Gary Craig noemt ze "Writings on Our Walls" ("Schrijfsels Op Onze muren") - zie in de Leerstof De Schrijfsels op Onze Muren - Een Belangrjk Concept. Die schrijfsels zien we steeds weer voor ons bij alles wat we zien/horen/doen/beleven en we handelen/denken/praten volgens die patronen. 't Proces van wijzigen zet zich vanzelf en uiterst subtiel in gang en voort, zodat je je eigenlijk pas (veel) later realiseert dat dingen in je gedrag zich min of meer gewijzigd hebben, maar dat je er wel allang vanzelfsprekend en dankbaar gebruik van aan 't maken bent. 't Loskomen uit die oude patronen kan 'n ongelooflijk gevoel van bevrijding geven en ook 't gevoel dat er ruimte is voor allerlei dingen die eerst gewoon onmogelijk waren (voor jou).

Dit veranderen van patronen kan 'n grote rol spelen i.v.m. je gezondheidsgevoel in 't algemeen, maar ook allerlei dingen in 't bijzonder, zoals bijv. geldproblemen of je gewicht.
Met GoudStandaard EFT is 't mogelijk fundamenteel positieve verandering te bewerkstelligen in je
opstelling naar deze en andere problemen.

 

Disclaimer - Ontwerp & bouw: Digitmind.nl