Join Gary Craig's Official EFT Tapping Community

Gary Craig's EFT Community

November 2017:
Onlangs is op Emofree, de website van Gary Craig, naast de oorspronkelijke Engelse versie, de "Official Gold Standard EFT-...

Nieuws

   

EFT - Toekomstige Wolkenkrabber

EFT - Zo Werkt Het BasisRecept Kortweg

   WHEN NOTHING ELSE WORKS, THERE'S STILL EFT LLL-EFT!

EFT – Het BasisRecept:

 

I.1. Om te beginnen stel je in de Opstart 'n probleem (pijn/verdriet/ergernis, wat dan ook) vast en dat neem je op in 'n OpstartZin.                                                                                    

I.2. Je stelt de intensiteit van 't probleem en de zich voordoende emotie vast: geef er 'n cijfer aan tussen 0 en 10.

I.3. Je Klopt met de vingers van je ene hand op de buitenste zijkant van je andere hand – het KaratePunt, terwijl je de OpstartZin uitspreekt.

II. Je klopt met 2 vingers zo'n 7x op 8 punten (zie afbeelding) op respectievelijk hoofd en bovenlijf, waarbij je bij ieder punt 't GeheugenSteuntje uitspreekt.Tijdens 't KlopRondje wisselen van hand of van punten aan de linkerkant naar punten aan de rechterkant op je lichaam is geen probleem.                          

III. Je zucht maar 'ns diep en stelt weer de intensiteit van de emotie vast. Is die gedaald tot 0? Zoniet, doe dan nog 'n rondje, evt. meerdere, tot je de intensiteit 't cijfer 0, of in ieder geval 1 hooguit 2, kunt geven.

Vermindert de intensiteit niet of kom je niet op 0, denk dan niet meteen dat EFT niet helpt. Er zijn dan doorgaans nog andere Aspecten die om behandeling vragen. Werk ze één voor één af.                                                                                                                                    
Decennia van experimenteren hebben aangetoond dat de uitgebreidere vorm van dit BasisRecept zoals tot enkele jaren geleden standaard toegepast inclusief Punten op vingers en de zg.
9-GamutProcedure, nauwelijks ooit nodig is. Bovendien levert de 9-GamutProcedure soms ongewenst ingrijpende reacties op!                                                                                                       
Gary laat dit onderdeel normaal gesproken op de plank liggen en haalt het daar alleen vanaf in uiterst complexe situaties. Laat toepassing ervan liever over aan deskundigen!
  

Voor uitgebreidere informatie zie op LLL-EFT Zo werkt Het Officiële BasisRecept

   WHEN NOTHING ELSE WORKS, THERE'S STILL EFT LLL-EFT!

Disclaimer - Ontwerp & bouw: Digitmind.nl