Join Gary Craig's Official EFT Tapping Community

Gary Craig's EFT Community

November 2017:
Onlangs is op Emofree, de website van Gary Craig, naast de oorspronkelijke Engelse versie, de "Official Gold Standard EFT-...

Nieuws

   

EFT - Toekomstige Wolkenkrabber

Nederlandse vertaling van de Officiële Tutorial van Gary Craig's EmoFree

November 2017:
Onlangs is op Emofree, de website van Gary Craig, naast de oorspronkelijke Engelse versie, de "Official Gold Standard EFT-Tapping Tutorial", deze Leerstof verschenen in 4 andere talen, waaronder Nederlands: Official Gold Standard EFT-Tapping Begeleidende Leerstof! Meer vertalingen zullen nog volgen!

Deze "Officiële GoudStandaard EFT-Begeleidende Leerstof" is de enige vertegenwoordiger van een opleiding in de Officiële EFT van EFT-ontwikkelaar Gary Craig. Als je die volgt en in praktijk brengt, raak je ècht goed thuis in de enige echte KlopVorm van Emotional Freedom Techniques, in tegenstelling tot veel andere cursussen "EFT" of "Tapping" die worden aangeboden op Internet en elders. 

We hebben het over "de KlopVorm" van EFT, omdat de ontwikkelaar ervan zich sinds enige tijd oriënteert op een verder ontwikkelde vorm waarbij geen KlopWerk komt kijken: Optimal EFT. Zie voor meer informatie EmoFree of Gary Craig Official EFT Tapping Training Center Amsterdam

Ja, je ziet het goed, een EFT-trainingscentrum in Amsterdam. In meerdere landen over de wereld, waaronder het onze dus, zal binnenkort een Gary Craig Official EFT Training Center worden geopend. In ons land zal dat begin 2018 gebeuren. De beheerder ervan is Gabriëlle Rutten, Arts en EFT-Deskundige. Zie voor meer informatie Gary Craig Official EFT Training Center Amsterdam.

(In dit Center en op veel andere plaatsen kiest men ervoor om de oorspronkelijke Engels benamingen te gebruiken van de methode.) 

Nadere informatie en verdere aanwijzingen volgen z.s.m.

 

Disclaimer - Ontwerp & bouw: Digitmind.nl