Join Gary Craig's Official EFT Tapping Community

Gary Craig's EFT Community

November 2017:
Onlangs is op Emofree, de website van Gary Craig, naast de oorspronkelijke Engelse versie, de "Official Gold Standard EFT-...

Nieuws

   

EFT - Toekomstige Wolkenkrabber

Over mij

Mijn naam is Ellen Langen (vandaar de drie ellen in LLL-EFT).

Uit eigen ervaring weet ik hoe langdurig je in de problemen kunt zitten als je je niet goed voelt en maar van de één naar de ander sjouwt, wat je ondertussen óók nog steeds meer geld kost.

Ik kan niet absoluut niet anders dan constateren dat 'n deel van mijn leven er totaal anders (waarmee ik bedoel: beter!) had uitgezien als EFT eerder beschikbaar  was geweest.

Uit deze ervaring komt mijn wens voort:

zoveel mogelijk mensen met fysieke en/of emotionele pijn of ander ongemak helpen daarvan bevrijd te worden door toepassing van EFT (zodat 't hun zeker niet eventueel onnodig lange tijd en/of geld hoeft te kosten).

Zo'n 65 jaar geleden werd ik geboren. Werkte 25 jaar in de boekhandel. Zonder muziek zou ik niet kunnen en ik speel zelf piano. Ben altijd heel geïnteresseerd geweest in "de mens", zowel fysiek als psychisch. Logisch: voor mijn gevoel was 't altijd absurd hoezeer daar 'n grens tussen getrokken werd en heb daar zelf regelmatig schade van ondervonden. Vanuit mijn eigen ervaringen, maar ook die van allerlei anderen en natuurlijk ook door allerlei lees- en documentairevoer e.d., heb ik altijd heel veel en heel grote vragen gehad bij de benadering van e.e.a. door m.n. conventionele artsen en specialisten. Zo vèrgaand als Gary Craig heb ik natuurlijk geen antwoorden gevonden, maar graag draag ik m'n steentje bij aan 't verspreiden van "het grote antwoord" dat hij voor ons vond: EFT, 'n gereedschap dat in mijn ogen, en in die van duizenden anderen, liefst iedereen over de hele wereld tot z'n beschikking moet krijgen.

Ik raad je aan: maak dankbaar gebruik van de kennis die Gary Craig e.a. inmiddels vergaard hebben, zodat je minder pijn hebt en/of zodoende (nog) meer van je leven kunt genieten.

Graag bied ik je daar eventueel ondersteuning bij aan.

Tot ziens
Sint Antonielaan 165, 6821 GE Arnhem,

horens
026 370 9390

of mailens
post@lll-eft.nl

Ellen Langen, EFT-beoefenaar en toegewijde bestudeerder, volger en vertaler/Nederlandse eindredacteur van Gary Craig's Official Gold Standard EFT-Leerstof op www.emofree.com

LLL-EFT: Voor ondersteuning en begeleiding bij 't gebruik van Emotional Freedom Techniques (EFT) als gereedschap om je te bevrijden van zowel negatieve, storende emoties als de lichamelijke pijnen e.a. ongemakken die ze veroorzaken.

Disclaimer - Ontwerp & bouw: Digitmind.nl